Bordeaux beleeft u
met Riedel!

Het goede glas zorgt voor de perfecte wijnbeleving. Om de prachtige Bordeauxwijnen nog meer te laten schitteren, doen we u dan ook een bijzonder aanbod. U bestelt zowel de set Bordeauxglazen uit de Vinumserie als de elegante, bijpassende karaf Merlot nu voor maar € 19,95. Bestel ze snel en maak ieder Bordeauxmoment onvergetelijk!

  Ontdek de Riedel Vinum-glazen  

 

Georg Riedel  Riedels beroemdste & best verkochte serie
  ‘s Werelds eerste druivenras-specifieke glazen
  Functioneel én esthetisch ontwerp voor ultieme wijnbeleving
  Kan gewoon in de vaatwasser

De innovatieve Vinum-serie van Oostenrijkse glaswerkfabrikant Riedel is het paradepaardje van het familiebedrijf. Terecht, want met de introductie van deze serie in 1986 bracht Riedel een ware revolutie teweeg in de wijncultuur. Vinum is het eerste machinegemaakte, druivenrasspecifieke kristallen wijnglas ter wereld. Het bedrijf dankt er nog altijd z’n internationale reputatie als dé wijnglazenexpert aan.

De Vinum-serie werd geïntroduceerd door Georg Riedel, de vader van de huidige CEO Maximilian Riedel. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van glasontwerp én wijnproeven bracht hem ertoe een specifiek wijnglas te ontwikkelen voor de belangrijkste druivenrassen. Een wijnglas moet volgens Riedel zo goed mogelijk de boodschap van de wijn vertalen naar onze zintuigen. Door de speciaal afgestemde vorm en afmeting van de kelk kunnen geur, smaak, textuur en afdronk van ieder type wijn optimaal tot hun recht komen.

Behalve dat Georg zorgde voor een optimale drinkervaring, maakte hij wijnglazen ook beschikbaar voor een veel breder publiek. De machinegemaakte glazen zijn namelijk een stuk betaalbaarder dan de mondgeblazen glazen die Riedel ook nog steeds maakt. Ze zijn bovendien duurzaam en vaatwasserbestendig. Kortom, Riedel Vinum is een must in de kast van iedere wijnliefhebber! Ook perfect om cadeau te geven.

Even geduld a.u.b.