Winkel wijnhuis Oranje open!

De fysieke winkel is nog geopend. Graag vragen wij u zich te houden aan de regels die op de deuren staan. De veiligheid van onze klanten en de medewerkers van Wijnhuis Oranje staat hierbij voorop. Alvast bedankt voor jullie begrip!

Bestellingen kunnen nog steeds op de manier geplaatst worden die jullie van ons gewend zijn;
Telefonisch         010-4265997
Online                 www.oranje.com
E-mail                  sales@oranje.com

Uw bestelling zal in overleg bezorgd worden, kan afgehaald worden of wij verzenden de bestelling met PostNL.

Wijnhuis Oranje wenst u veel sterkte en tot snel in de winkel.

Met vriendelijke groet,

Team Wijnhuis Oranje

Wat doet Wijnhuis Oranje aan hygiëne?
Wij houden ons aan de afgesproken regels die het RIVM heeft opgelegd. Na elk bezoek handen wassen, desinfecteren, dagelijks de cabine van de bus schoonmaken, pinautomaat word na gebruik telkens opnieuw schoongemaakt, 1,5m afstand houden. Veiligheid voorop!

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?
Uw bestelling kan aan de achterzijde van Wijnhuis Oranje afgehaald worden. In overleg zal er een tijdstip afgesproken worden. zie hieronder de routebeschrijving naar de achterzijde van de winkel.

Welke voorzorgmaatregelen nemen jullie m.b.t. bezorgen?
Wij zullen de bestelling voor de deur neerzetten en de 1,5m afstand bewaren. Tekenen is niet nodig. Bestelling die via PostNL lopen zullen via hun traject gaan. Een handtekening zetten is ook niet meer nodig. Dat zullen de bezorgers zelf doen aan de hand van de laatste cijfers van uw ID-kaart. 

Wanneer bezorgen jullie?
Wij streven ernaar elke bestelling z.s.m. te verzenden. In overleg zal er een bezorg moment worden afgesproken. Online bestellingen zijn te volgen via de Track & Trace code die u ontvangt per mail.

Hoe wordt de betaling afgehandeld?
Bestellingen die online gedaan worden zullen afgehandeld worden via IDeal, Creditcard of PayPal. Bestellingen die afgehaald worden kunnen aan de achterzijde betaald worden d.m.v. pinbetaling. Let op; geen cash!

Even geduld a.u.b.