Ons teamTeam Wijnhuis Oranje

Vele handen maken licht werk. Samen zorgen wij ervoor dat u de lekkerste wijnen bij ons kunt bestellen. Heeft u vragen voor één van ons? Neem gerust contact met ons op, want wij staan u graag persoonlijk te woord!

 

Frank van Harmelen

Eigenaar en vinoloog

Frank had al vanaf jongs af aan een passie voor wijn. Daarom was het een logische stap dat hij in 1990 op 26-jarige leeftijd het familiebedrijf voortzette. In samenwerking met ‘Les Généreux’, een samenwerkingsverband onder 40 wijnhandelaren, importeert Frank kwaliteitsvolle wijnen rechtstreeks vanuit de wijnproducent. Naast de passie voor wijn, is Frank ook een liefhebber van koken. Dit draagt hij dan ook uit in het wijnhuis, waarbij hij u graag adviseert over de lekkerste wijn en spijs combinaties.

De aanbevelingen van Frank

Jurriën de Rijcke

Wijnadviseur

Ooit begon Jurriën bij ons als bezorger en heeft zichzelf vervolgens ontwikkelt als wijnadviseur en bedrijfsleider van het wijnhuis. Na het volgen van de opleidingen SWEN 2 en SWEN 3 heeft hij alle kennis in huis om u te adviseren over een heerlijke wijn.

De aanbevelingen van Jurriën

Thea Mulder

Wijnadviseur

Sinds jaar en dag staat Thea bij ons in het wijnhuis. Door haar jarenlange ervaring kan zij u alles vertellen over de lekkerste wijnen en diverse andere dranken.

Even geduld a.u.b.