Wat doen wij bij Wijnhuis Oranje?

Particulier

Aan u, de beste wijnen leveren. Wat u zeker van ons mag verwachten en waar wij graag aan zullen voldoen. Tevens kunt u bij ons terecht voor unieke cadeaus en originele geschenken op het gebied van gedistilleerd, wijnaccessoires en glaswerk. “Over smaak valt niet te twisten”, juist daarom hebben wij bij ons altijd diverse wijnen geopend staan, zodat u bij ons in de winkel al kunt proeven van welke wijn u thuis kunt genieten.

Horeca

Belangrijk voor ons is een goede relatie op te bouwen en te behouden met de horeca. Veelal ondersteunen wij onze relaties met het samenstellen van de wijnkaart. Zelfs het ontwerp kunnen wij u uit handen nemen.Voor deze horeca geven wij jaarlijks een wijncourant uit waarin wij onze kwaliteitswijnen aanbieden.

Geschenken

Voor zowel de zakelijke- als de particuliere-koper hebben wij het perfecte geschenk. Maatwerk is voor ons geen probleem en wordt in korte tijd voor u verzorgd.

Gedistilleerd

Wijnhuis Oranje welke gevestigd is te Schiedam kan niet om gedistilleerd heen. Omdat dit een goede aanvulling is op ons uitgebreide wijnassortiment bieden wij u ook een van de grootste exclusieve collecties cognac, whisky, grappa en jenever.

Even geduld a.u.b.